پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۳۰

آیت الله امینیان:

مبلغان سیره زندگی حضرت فاطمه (س) را برای آحاد مردم بیشتر تبیین کنند

مبلغان سیره زندگی حضرت فاطمه (س) را برای آحاد مردم بیشتر تبیین کنند

رشت - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان آستانه اشرفیه گفت: روحانیون و مبلغان سیره زندگی بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه (س) را برای آحاد مردم بیشتر تبیین و تشریح کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مختار امینیان در خطبه های این هفته نماز جمعه آستانه اشرفیه ضمن تسلیت سالروز شهادت زهرای مرضیه اظهارداشت: عفاف و حجاب مهمترین درسی که امروز زنان و دختران جوان می‌ توانند از زندگی و سیره دخت نبی مکرم اسلام ( ص ) فرا بگیرند.

وی عنوان کرد: دفاع از ولایت و امر به معروف و نهی از منکر نیز از دیگر درسهای مهم حضرت زهرا (س) است که نقش بسیار موثری در پایداری جامعه بر عهده دارد.

خطیب جمعه آستانه اشرفیه برلزوم رعایت حجاب و عفاف در جامعه تاکید کرد و گفت: حجاب و پوشش اسلامی نعمت و سنگر سعادت، پیروزی و رستگاری زنان است.

وی افزود: توجه به حریم عفاف و حراست از آن، اصلی‌ ترین رسالت زنان است و پوشش مهمترین سنگر زنان، عمیق ترین و سودمند ترین قانون الزامی آفرینش برای آنها و جامعه است.

آیت الله امینیان در ادامه به روز ملی فناوری هسته ای اشاره کرد و گفت: دانشمندان ایران اسلامی با هوشیاری و پیگیری به این دانش دست یافتند که این امریک پیروزی بزرگ برای ایران اسلامی در جهان است.

وی همچنین با اشاره به مخالفت قدرتها و سازمانهای جهانی با موفقیتهای ایران اسلامی در زمینه فناوری صلح آمیزهسته‌ ای یادآورشد: این تحریمها و مخالفتها تاثیری در اراده ملت و دانشمندان ایرانی در دستیابی به این دانش مهم ندارد.

کد خبر 1569950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha